Jestotaalbouw

Maatwerk meubels en interieur

Op zoek naar maatwerk meubels of interieur?  
Of heb je een hoek in jouw kamer of kantoor waarin je een kast of bureau exact op maat gemaakt wilt?

In overleg met jou werken we je wensen en ideeën uit tot een maatwerkmeubel waar je trots op kunt zijn!

Maatwerk meubels en interieur

Een door jou zelf ontworpen meubelstuk waarbij je zelf de keuze hebt voor materiaal en afmetingen zodat het perfect past in jouw interieur. 

Wij denken met je mee en gaan graag voor je aan de slag zodat jij straks de eigenaar bent van een uniek meubelstuk dat jaren mee gaat

Titel accordeon

Inhoud accordeon

Meubels op maat, hoe werkt het?

We komen graag bij je langs om alles te bespreken. Eventueel bekijken we foto’s, schetsen of een website waarop je iets moois hebt gezien. 

Vervolgens maken we een ontwerp van het meubel en een vrijblijvende offerte. Je zult zien dat een op maat gemaakt meubel niet duur hoeft te zijn.

Als je akkoord bent met de plannen, gaan we het meubel voor je maken.

Voordelen van meubels op maat

Het op maat laten maken van meubels heeft een aantal voordelen. Je krijgt unieke meubels, precies zoals je het graag wilt. En omdat ze extract op maat zijn, nemen ze minder ruimte in beslag (of eigenlijk precies genoeg).

Bovendien zijn op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit. Je kunt er dus jarenlang van genieten.

Duurzame materialen

Je kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen, die rekening houden met het milieu. Zo werken we met FSC-hout uit verantwoord beheerde bossen. En goed om te weten: wij zetten ons ook in voor hergebruik en recycling van materialen.

Duurzaam betekent ook dat een materiaal lang mee gaat. Door te kiezen voor het juiste materiaal garanderen we een lange levensdeur van jouw meubel.

Ander maatwerk

Naast maatwerkmeubelen kunnen we je ook helpen met op maat gemaakte deuren, houten kozijnen, trappen of zelfs een dakkapel of aanbouw.

We zorgen er altijd voor dat ons maatwerk letterlijk en figuurlijk naadloos past bij Jouw huis of bedrijfspand.

Radioator ombouw
20171229_124245
Interieurbouw
Interieurbouw

Offerte aanvragen?