Jestotaalbouw

De mannen achter J.E.S.Totaalbouw

Natuurlijk wil je weten welke gezichten er horen bij J.E.S. Totaalbouw.
We stellen ons dan graag even aan je voor. 
Wel zo netjes toch? 

John stolker

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik in januari 2019 mijn eigen klusbedrijf gestart met de naam ‘J.E.S. Totaalbouw’ en hier heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van!

Doordat ik elke dag kan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, kan ik kwaliteit afleveren en kan ik trots zijn op mijn werk!

Ik heb altijd al veel klussen samen met mijn broer gedaan en sinds 1 januari 2021 is hij mede vennoot geworden van mijn bedrijf. Door onze krachten te bundelen en onze inmiddels grote kring opgebouwde connecties te gebruiken leveren we samen de complete oplossing aan onze klanten.

 Heb jij een project voor ons? Ik ben er helemaal klaar voor!

Edwin Stolker

Na 11 jaar mijn eigen klusbedrijf te hebben gehad ben ik nu mede vennoot geworden van J.E.S. totaalbouw en ga ik samen met mijn broertje aan de slag. 

We vullen elkaar goed aan. Ik vind het belangrijk om duidelijke afspraken te maken  met onze klanten. Interieurbouw is 1 van mijn passies en ik vind het fantastisch om mee te denken over praktische en stijlvolle oplossingen. We leveren op maat.

Over alles is te praten, soort materiaal, prijs, omvang enz. Op die manier kunnen we volledig aansluiten op het idee van onze klanten. 

Ik kijk er naar uit om straks ook voor jou aan de slag te gaan!